Speidertroppen

En speidertropp består av speidere mellom 10 og 15 år. Hver tropp er igjen delt inn i flere mindre patruljer. Speidertroppen ledes av en troppsleder og kanskje en assistent. Selve patruljen ledes av en patruljefører og assistent som er jevngamle med de andre speiderne i patruljen. Som speider i patruljen har man mer frihet til å selv velge hva man ønsker å gjøre på speidermøtene og hvor man vil dra på tur.

En av grunntankene bak speiderarbeidet er at barn skal lære barn, og dette gjelder spesielt i troppen. Det betyr i praksis at patruljeførerne har noe mer kunnskap enn patruljemedlemmene og denne kunnskapen deles og brukes i speiderarbeidet. Voksne skal ikke ha gjennomgående kontroll av det som foregår, men det er ikke dermed sagt at sikkerheten ikke ivaretas. Vi ser det som en nøkkelfaktor ar patruljen er i stand til å drifte seg selv og være i stand til å håndtere ulike situasjoner basert på det de har lært tidligere.

I 1. Skoger speidergruppe er både stifinnere og vandrere en del av en samlet tropp.

Speidertroppens farge er grønn. Dette er gjennomgående for alle aktiviteter og det synligjøres bl.a. i terminlista (alle troppsaktiviteter er grønne) og i enhetsmerket som skal sitte bak på speiderskjerfet.

 

Utskrift E-post

Patruljeoversikt

  Oter

  Peff: Tiril og Tyra, Olav og Herman Medlemmer: Tiril Sofie, Alex, Pelle

  Rev

  Peff: Elias og Trym, André Medlemmer: Erik, Trym André
 • 1
 • Nyheter fra troppen

  Kommende aktiviteter for troppen

  Copyright © 2003 - 2017

  Aktiv speiding siden 1925!