Covid-19 oppdatering

Kjære speidere og foreldre,

Vi har siden midten av mars avlyst alle arrangementer med fysisk oppmøte i speidergruppa. Dette for å etterkomme de offentlige retningslinjene for sosiale aktiviteter og begrense mulighetene for smittespredning. Forhåpentligvis føler vi oss alle friske og raske, men dette er altså for å bruke prinsippet «bedre føre-var».

Folkehelseinstituttet (FHI) og Norges speiderforbund opprettholder instruksen om å avlyse/utsette – og nå helt frem til midten av juni. Dette er selvfølgelig leit for oss som liker å drive med speiding, men vi kan fortsatt samles (digitalt), sosialisere (digitalt) og fortsette med gode speidergjerninger (med 2 meters mellomrom, og ikke mer enn 5 av gangen).

Det oppfordres uansett til å komme seg ut i det fri, gå tur (ikke der alle andre går derimot), sove ute på egen #hjemmeleir og ellers holde speideraktivitetene i gang der det er mulig. 23. april er det for eksempel #speiderskjerfdagen. Bli med og vis hva du står for!

Troppen vil nå kjøre troppsmøter hver annen uke helt frem til midten av juni. Vi har også planlagt en troppstur i juni, sjekk Spond for mer informasjon og tidspunkt.

Vi følger nøye med på utviklingen, og vil forholde oss til eventuelle nye retningslinjer fra det offentlige og vårt eget forbund. Så fort vi har informasjon som gjør at situasjonen rundt smittefaren endrer seg, vil vi informere om dette. Hold uansett et øye med Spond for å se hva som skjer fremover.

Som en frivillig organisasjon er våre medlemmer vant til å gjøre en dugnadsinnsats, og dette er en av de viktigste dugnadene vi som speidere kan gjøre - akkurat nå.

Vi håper på forståelse for denne avgjørelsen. Det viktigste vi kan gjøre nå er å passe på oss selv, og andre ved å følge retningslinjene gitt av myndighetene.

Eventuelle spørsmål kan stilles direkte til gruppeleder eller enhetslederne.

Utskrift E-post

Copyright © 2003 - 2017

Aktiv speiding siden 1925!